وکیل سایبری

گسترش ابزارهای ارتباطی و به دنبال آن شکستن مرزهای جغرافیایی و امکان برقراری ارتباط با کمترین هزینه با سایر نقاط جهان، از یک سو فرصتی بی نظیر به شمار آمده و از سوی دیگر، تهدیدهایی را برای امنیت اقتصادی، فرهنگی، سیاسی انسان ها موجب شده است. یکی از مهمترین این تهدیدها، تولد و گسترش قابل توجه پدیده ای به نام جرایم سایبری است؛ جرایمی که در مقایسه با جرایم سنتی، هر روز قربانیان بیشتری از بشریت گرفته و نیز روش های سنتی مبارزه با جرایم در خصوص آنها کارگشا نیست.
در ابتدا لازم است تعریفی از جرایم سایبری ارائه گردد. اصولا، واژه ی سایبر به لحاظ لغوی به معنای «مجازی» و «غیر ملموس» است. بنابراین، مقصود از فضای سایبر همان فضای مجازی و شبکه های ارتباطی است که با بهره گیری از انواع سخت افزارها مانند رایانه، گوشی های تلفن همراه، تبلت ها و … امکان متصل شدن به آنها وجود دارد.

از لحاظ حقوقی می توان این تعریف را برای جرایم سایبری ارائه داد: «هر اقدامی که از طریق فضای مجازی و با بهره گیری از ابزارهای اتصال به فضای مجازی صورت گرفته و حقوق شناسایی شده برای افراد را نقض می کند». به این ترتیب، تنها جرایمی در دامنه شمول این تعریف قرار می گیرند که از طریق فضای مجازی و با بهره گیری از ابزارهای اتصال به این فضا ارتکاب می یابند.

ما در دیمارک 24 خدمات زیر را جهت آسایش امنیت سایبری کاربران فضای مجازی در اختیار شما قرار می دهیم:

ارائه دهنده مشاوره تخصصی جرائم اینترنتی

طرح شکایت و پیگیری جرائم اینترنتی

تنظیم لوایح دفاعیه

تحصیل دلیل برای اقامه دعاوی سایبری و مستندسازی ادله دیجیتال

ردیابی مجرمین اینترنتی

مشاوره در تنظیم قراردادهای فناوری اطلاعات و مشاوره کسب و کارهای اینترنتی

قبول وکالت  پرونده های سایبری ( اینستاگرام تلگرام مدلینگ سایت های شرط بندی و کلاهبرداری اینترنتی و تحصیل مال از طریق نامشروع و قمار و هک یا دسترسی غیرمجاز به وب سایت و ایمیل)

 جعل اینترنتی و رمز عبور انتشار تصاویر خصوصی یا مستهجن و همچنین برداشت غیرمجاز از حساب بانکی

بورس وسهام و فروش تجهیزات دریافت ماهواره ی

توهین فحاشی و افترا و تهدید و نشر اکاذیب در فضای مجازی به ویژه تلگرام بیت کویین استارت آپ ها